Laatst gewijzigd: 25-01-2021

Praktijk de liefde blijft geopend voor alle vormen van therapie.

Relatie- en gezinstherapeuten kunnen fysiek hun werk blijven uitoefenen. Je bent en blijft dus welkom op de praktijk, ook samen met je partner. De regel omtrent gelimiteerd bezoek (van maximaal één persoon) geldt alleen voor de privésituatie.

Wel hebben we te maken met een avondklok, die ook van toepassing is binnen onze beroepssector. De praktijk is ten gevolge van tot uiterlijk 20.30 geopend. Sessies kunnen naar overdag worden verplaatst.

Blijf je liever thuis? Sessies kunnen ook online voortgezet geworden om de continuïteit van het therapieproces te waarborgen.

Protocol rondom het Coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus volgen wij de actuele aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels. Wij houden o.a. rekening met 1,5 meter afstand, het vermijden van fysiek contact en voldoende ruimte rondom sessies voor het reinigen van de ruimte en ter voorkoming van de aanwezigheid van meerdere mensen in de wachtruimte. Daarnaast maken wij aanvullend gebruik van een Dyson luchtreiniger.

Wat verwachten we van jou?

In het geval van milde verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je verzoeken thuis te blijven. Overleg met je eigen therapeut of je de afspraak op een andere manier door kunt laten gaan (d.m.v. een telefonisch consult en/of beeldbellen*) en we willen je vragen of je zo vriendelijk zou willen zijn dit niet via de praktijkassistente, maar met je eigen therapeut af te stemmen.

Annuleren / verzetten

Indien je toch genoodzaakt bent de afspraak te verzetten / annuleren, hanteren we  een annuleringstermijn van 48 uur.

* Inclusief e-health toepassing die voldoet aan de AVG richtlijnen (ISO27001 & NEN7510).