Praktijk de liefde blijft open voor alle vormen van therapie, zowel fysiek als online.

Praktijk de Liefde volgt alle aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels om besmetting in de praktijk te voorkomen. Blijf je liever thuis? Sessies kunnen online voortgezet geworden om de continuïteit van het therapie proces te waarborgen.

Relatietherapie Amsterdam en Hilversum bij Praktijk de Liefde: concreet & effectief

Relatietherapie helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit en seksualiteit te verbeteren.

Hebben jullie steeds vaker ruzie? Lopen de gesprekken vast en escaleert het meer? Missen jullie de intimiteit van vroeger? Zijn er twijfels om samen door te gaan of willen jullie juist bij elkaar zijn, maar dan wel op een andere manier?

1

Doorbreek patronen

Relatietherapie helpt bij het doorbreken van vastgeroeste patronen.
2

Ontwikkel meer begrip

Begrijp hoe misverstanden ontstaan en waar de behoefte ligt.
3

Kom dichter tot elkaar

Verbeter de intimiteit en seksualiteit.

Wanneer en waarom ga je in relatietherapie?

Relatietherapie helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit en seksualiteit te verbeteren. De relatie koste wat het kost in stand houden, dat is niet ons doel. Het gaat erom dat jullie weer in gesprek gaan en onderzoeken wat voor jullie belangrijk is. Relatietherapie is erop gericht jullie relatie weer krachtig te maken, samen of toch los van elkaar. Wij begeleiden jullie ook bij een (vecht)scheiding of het samengestelde gezin, zodat kinderen niet in de knel raken.

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in relatietherapie vanuit de systeemtherapie. Dit is evidence based; onderzoek toont aan dat systeemtherapie effectief is.

Hoe werkt het?

Voordat jullie een afspraak maken, raden we je aan eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken om te kijken of er een ‘klik’ is. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen om vrijuit je wensen en twijfels te bespreken. Niets is gek. Systeemtherapie biedt veel manieren waarop relaties weer goed kunnen werken.

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut

Praktijk de Liefde is opgericht door relatietherapeute Joey Steur

Het startpunt voor de therapie is om samen te onderzoeken hoe we tot de kern kunnen komen. We nemen de relatie onder de loep om jullie hulpvraag en de patronen helder te maken. We maken de patronen inzichtelijk zodat er ruimte komt voor wederzijds begrip en de verbinding stap voor stap herstelt. Tijdens de therapie kijk ik goed naar wie jullie zijn, wat jullie nodig hebben en hoe jullie weer samen, zelf verder kunnen gaan.

Dit zeggen onze cliënten over relatietherapie

Na een paar sessies was het al duidelijk en hebben mijn partner en ik een goede weg gevonden voor de toekomst.

Wij hebben in een aantal sessies een hele hoop geleerd wat ons jaren lang gelukkiger zal maken met elkaar. Aanrader!

In een paar sessies op de goede weg geholpen, op een hele fijne manier.

Nadat wij vastgelopen waren in ons huwelijk en elkaar totaal niet meer begrepen, kon onze therapeut hier een goede nuance in aanbrengen. Ze kwam iedere sessie weer tot de kern waarmee wij samen weer verder konden.

Wat we fijn vonden is dat de therapeut meteen ter zake kwam, zodat je geen tijd verliest met praten over koetjes en kalfjes. Een pluspunt is dat wij ook op de avonden terecht kunnen.

De sessies hebben ons geleerd om onze gevoelens aan elkaar kenbaar te maken en naar elkaar te luisteren. Als gezin zijn wij dichter bij elkaar gekomen.

Hoewel wij allebei niet veel verwachten van relatietherapie, heeft Praktijk de Liefde ons laten zien dat relatietherapie heel waardevol is.

De relatietherapie heeft ons handvatten gegeven om onszelf en elkaar te begrijpen. We hebben leren communiceren op een ander niveau.

Om eerlijk te zijn wist ik niet zo goed wat ik van de sessies moest verwachten, of het niet te zweverig zou zijn en of het mij überhaupt iets zou opleveren. Het tegendeel is bewezen.

De therapie heeft ons zo goed geholpen. Door de rustige, vanzelfsprekende en liefdevolle aanpak hebben we inzicht in onszelf, patronen en de relatie gekregen.

Dankzij Praktijk de Liefde hebben wij het vertrouwen in elkaar terug gevonden en zij wij er als een sterker team uitgekomen.

Je kunt naast relatietherapie ook voor andere vormen van therapie bij ons terecht.

Gezinstherapie

Het doel van gezinstherapie is om te onderzoeken of we de liefdevolle verbinding tussen jullie kunnen herstellen.

Individuele therapie

Individuele therapie geeft je inzicht in je relaties. Relaties in je persoonlijke leven maar bijvoorbeeld ook op je werk.

Therapie voor singles

Individuele therapie kan je helpen als je het moeilijk hebt en het single zijn niet meer zo ‘happy’ voelt.

Zakelijke relaties

Systeemtherapie kan een goede methode zijn om je zakelijke relaties onder de loep te nemen en gezonder te maken.

Bel me terug

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken? Wij nemen graag contact met je op.

WordPress database error: [Unknown column 'maintenance' in 'field list']
SELECT `maintenance` FROM `wp_nf3_upgrades` WHERE `id` = 2