Tarieven Praktijk de Liefde

  • Een vrijblijvende kennismaking (25 minuten) is gratis.
  • Een intake (75 minuten)  – € 190,- incl.btw
  • Relatietherapie- en gezinstherapie (75 minuten) – € 190,- incl.btw
  • Individuele therapie (75 minuten) – € 190,- incl.btw
  • Zakelijke relaties (75 minuten) – € 190,- incl.btw

Betaling en annuleren

Na afloop van de sessie kun je het bedrag per pin voldoen. Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk 2 werkdagen, van tevoren.

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen twee werkdagen (48 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

Is een consult zakelijk, dan is het mogelijk een factuur inclusief btw te ontvangen.

De vrijblijvende kennismaking is gratis en kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van te voren. Gebeurd dit niet dan zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit komt uit op een bedrag van €72,60 inclusief btw.

Vergoeding relatietherapie

Sinds 2013 wordt relatietherapie niet meer vergoed door de basiszorgverzekering. Deze vorm van therapie valt niet onder de Eerstelijns Psychologische Zorg of de Generalistische Basis ggz. De kosten voor de therapie zijn dus voor eigen rekening. Ook al betaal je de begeleiding dan zelf, je kunt dit zien als een waardevolle investering in jezelf, je relatie of je gezin. Bovendien heb je het voordeel dat er geen wachtlijsten zijn, geen diagnose wordt gesteld of je eigen risico wordt aangesproken.