Alle vormen van therapie zijn nu ook online d.m.v. videobellen beschikbaar.

Praktijk de Liefde volgt alle aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels om besmetting in de praktijk te voorkomen. Therapie kan dus nog gewoon plaatsvinden, zowel fysiek als op afstand. Meer info

Zakelijke relaties en systeemtherapie

Werk en carrière zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven en identiteit. Daarom is aandacht voor zakelijke relaties net zo belangrijk als aandacht voor relaties thuis. Zeker bij een conflict of wanneer je merkt dat de onderlinge verwachtingen op het werk erg verschillen.

Systeemtherapie kan een goede methode zijn om je zakelijke relaties onder de loep te nemen en gezonder te maken. Met gezonde werkrelaties werken we beter en prettiger. Bij systeemtherapie kijken we naar het hele systeem, dat wil zeggen, alle personen die mogelijk invloed op jouw of jullie relatie hebben.

In Praktijk de Liefde onderzoeken we de banden tussen jou en je werknemers of collega’s. Waar liggen de verantwoordelijkheden? Welke verwachtingen bestaan er? Hoe communiceren jullie in de werkrelatie? Hoe zou je willen communiceren? En hoe gaan jullie om met obstakels en conflicten? Tijdens de sessies gaan we aan de slag met deze vragen. Lees hier meer over zakelijke relaties.

Systeemgerichte therapie:
hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen de begeleiding met een intakegesprek. Daarbij is het belangrijk dat er een wederzijdse ‘klik’ is, zodat jij en je collega’s je veilig voelen om jullie verhaal, gedachten en emoties met de therapeut te delen. Na de intake evalueren we het proces en beslissen we of we verder gaan met de therapie. Als we dit in kaart hebben gebracht, volgen er vijf tot acht sessies van ieder 90 minuten. In de vervolgsessies richten we ons op:

  • de hulpvraag;
  • de patronen;
  • de doelen;
  • de veranderwensen.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een intake? Bel 020-2101407 of vul het bel-me-terug-formulier in. Heb je voor een intake behoefte aan het ervaren van de ‘klik’? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak vrijblijvend kennis